fbpx
  • header duct

Aer Conditionat Inverter Midea

Duct A6 ErP

Aer Conditionat Midea cu Tehnologie Inverter Quattro
icon quattro inverter

Inverter Quattro: imbina patru tehnologii avansate pentru o performanta ridicata.

Aparatele de aer conditionat Inverter Midea actioneaza la fel de rapid, eficient si echilibrat ca o masina sport.
Compresorul de inalta performanta dezvoltat de Midea, genereaza o energie continua pentru confortul dvs. maxim. La pornire, datorita fregventei ridicate de 65 Hz, genereaza intr-un timp foarte scurt un flux puternic de aer racit / incalzit asigurand un confort instantaneu.
Aparatele de aer conditionat Inverter Midea pot genera căldura chiar si la o temperatura de minus 32 grade Celsius si pot mentine un aer rece la o temperatura exterioara de 60 grade Celsius.
Modul inteligent de economisire a energiei, iEco, va poate economisi pana la 60% din energia electrica timp de 8 ore, in timpul somnului.
Tehnologia de confort fără trepte GA păstrează camera la o temperatură perfect constantă, fără fluctuații.

2
3
4
aer conditionat Midea Inverter
1

1. Flash Cooling/Heating:

Invertorul Midea utilizează o tehnologie la pornire de înaltă frecvență pentru a genera, intr-un timp foarte scurt, un flux puternic de aer răcit / încălzit asigurand un confort instantaneu.

2

2. GA Stepless Comfort Technology:

Reglarea fregventei compresorului cat si a motoarelor se realizeaza linear, fara trepte, ceea ce permite mentinerea unei temperaturi stabile si constante in incapere. Imbunatatiti nivelul de comfort si economisiti energie.

3

3. iECO/Gear Energi Saving.

Aparatul de aer conditionat , Midea, este echipat cu tehnologia iECO de economisire a energiei prin care va puteti rasfata cu o racorire confortabila reducand totodata semnificativ consumul de energie pe durata celor 8 ore de somn.

In plus, aparatele Midea, va ofera trei optiuni de functionare a puterii – 50%, 75% și 100%, ceea ce va permite sa ajustati nivelul consumului de energie după cum doriți.

4

4. High-Ambient Cooling/Low-Ambient Heating.

Tehnologia Inverter Quattro asigura incalzirea la temperaturi extrem de scazute ( -32°  ) si racirea la temperaturi extrem de ridicate ( 60 ° C).

Prietenos cu mediul
freon r32

Noul freon R32 este mult mai prietenos cu mediul

Noul agent frigorific R32 (difluormetan) are avantaje semnificative.
In primul rand reduce impactul asupra mediului cu peste 65% in comparatie cu un produs cu R-410A. Rezulta ca mediul este mai putin afectat de noul agent frigorific.
In al doilea rand datorita densitatii scazute (aproape 30% mai mica decat cea a lui R-410A) consumul de freon este redus.
In al treilea rand, nivelul scazut de vascozitate duce la o reducere a pierderii de presiune in circuitul de refrigerare, ceea ce contribuie in final la o crestere a eficientei energetice globale a aparatului de aer conditionat Inverter Midea cu 5%.
In al patrulea rand datorita conductivitatii termice ridicate fata de R-410A, capacitatea de racire a crescut cu 4%.
Si nu in ultimul rand, freonul R32 este usor de reciclat fiind un agent frigorific monocomponent.

Prezentare

Presiune statica Top-Middle

Presiunea statica maxima pe care o poate atinge aparatul de aer conditionat Inverter Midea este 160 Pa. Fiind un echipament de aer conditionat tip duct de presiune statica medie are cea mai larga gama de presiune statica.

presiune statica midea

Control constant al volumului de aer

Beneficiind de tehnologia de control al volumului de aer, aparatul de aer conditionat Inverter Midea duct va ajusta in mod automat presiunea statica la valoarea perfecta. Instalatorii pot calcula si ajusta volumul de aer chiar daca presiunea statica depaseste valorile asteptate.

Functia de control multi-zonal

Functia de control multi-zona, cu telecomanda cu fir si interfata cu afisaj poate controla diferite camere sau zone in mod individual.

control
Documentatie

Fisa tehnica produs

fisa tehnica Duct A6 ErP R32

Specificatii tehnice
UNITATE INTERIOARA
ModelMTI-55FNXD0/MOU-55FN8-RD0(Trifazat)
Alimentare unitate interioara220-240/50/1 Phase
Alimentare unitate exterioara220-240/50/3 Phase
Tip inverter3D DC
Capacitate racire52500 BTU/h
Capacitate racire15.4 kW
Capacitate incalzire60500 BTU/h
Capacitate incalzire17.73 kW
Volum de aer2600/2210/1820
SEER6.1
SCOP4
Clasa energetica incalzireA++ / A+
Presiune sonora54/52/50.5 dBA
Putere sonora74 dBA
Dimensiune neta1200x874x300 mm
Dimensiuni ambalaj1405x915x355 mm
Greutate unitate interna neta/bruta47.6/55.8
Alte produse

Pentru alte produse din gama de produse Aer conditionat Comercial R32 va rugam sa vizualizati: Midea Caseta Inverter R32, Midea Podea / Tavan R32.