fbpx
  • header duct

Aer Conditionat Inverter Midea

Multi-Duct Full DC Inverter R32

Conceput cu tehnologie de ultima generatie Dc inverter, unitatea interioara Duct Full DC Inverter este ideala pentru incalzirea si racirea spatiilor comerciale functionand cu un consum de energie scazut, oferind utilizatorului confortul de care are nevoie.

Echipamentul este pre-incarcat cu agent refrigerant R32

Aer Conditionat Midea cu Tehnologie Inverter Quattro
icon quattro inverter

Inverter Quattro: imbina patru tehnologii avansate pentru o performanta ridicata.

Aparatele de aer conditionat Inverter Quattro de la Midea actioneaza la fel de rapid, eficient si echilibrat ca o masina sport.
Compresorul de inalta performanta dezvoltat de Midea, genereaza o energie continua pentru confortul dvs. maxim. La pornire, datorita fregventei ridicate de 65 Hz, genereaza intr-un timp foarte scurt un flux puternic de aer racit / incalzit asigurand un confort instantaneu.
Aparatele de aer conditionat Inverter de la Midea pot genera căldura chiar si la o temperatura de minus 32 grade Celsius si pot mentine un aer rece la o temperatura exterioara de 60 grade Celsius.
Modul inteligent de economisire a energiei, iEco, va poate economisi pana la 60% din energia electrica timp de 8 ore, in timpul somnului.
Tehnologia de confort fără trepte GA păstrează camera la o temperatură perfect constantă, fără fluctuații.

2
3
4
aer conditionat Midea Inverter
1

1. Flash Cooling/Heating:

Invertorul Midea utilizează o tehnologie la pornire de înaltă frecvență pentru a genera, intr-un timp foarte scurt, un flux puternic de aer răcit / încălzit asigurand un confort instantaneu.

2

2. GA Stepless Comfort Technology:

Reglarea fregventei compresorului cat si a motoarelor se realizeaza linear, fara trepte, ceea ce permite mentinerea unei temperaturi stabile si constante in incapere. Imbunatatiti nivelul de comfort si economisiti energie.

3

3. iECO/Gear Energi Saving.

Aparatul de aer conditionat , Midea, este echipat cu tehnologia iECO de economisire a energiei prin care va puteti rasfata cu o racorire confortabila reducand totodata semnificativ consumul de energie pe durata celor 8 ore de somn.

In plus, aparatele Midea, va ofera trei optiuni de functionare a puterii – 50%, 75% și 100%, ceea ce va permite sa ajustati nivelul consumului de energie după cum doriți.

4

4. High-Ambient Cooling/Low-Ambient Heating.

Tehnologia Inverter Quattro asigura incalzirea la temperaturi extrem de scazute ( -32°  ) si racirea la temperaturi extrem de ridicate ( 60 ° C).

Prietenos cu mediul
freon r32

Noul freon R32 este mult mai prietenos cu mediul

Noul agent frigorific R32 (difluormetan) are avantaje semnificative.
In primul rand reduce impactul asupra mediului cu peste 65% in comparatie cu un produs cu R-410A. Rezulta ca mediul este mai putin afectat de noul agent frigorific.
In al doilea rand datorita densitatii scazute (aproape 30% mai mica decat cea a lui R-410A) consumul de freon este redus.
In al treilea rand, nivelul scazut de vascozitate duce la o reducere a pierderii de presiune in circuitul de refrigerare, ceea ce contribuie in final la o crestere a eficientei energetice globale a aparatului de aer conditionat Inverter de la Midea cu 5%.
In al patrulea rand datorita conductivitatii termice ridicate fata de R-410A, capacitatea de racire a crescut cu 4%.
Si nu in ultimul rand, freonul R32 este usor de reciclat fiind un agent frigorific monocomponent.

Prezentare

Cai aspiratie flexibile

Conexiunea de aspiratie din spate este standard  iar cea de sub unitate este optionala. Dimensiunea flansei inferioare este egala cu cea din spatele unitatii si este simplu de schimbat pozitia conductei de aspiratie din spate in partea inferioara.

influx de aer

Combinatie tandem

Unitatile pot fi instalate ca sistem tandem: o unitate exterioara poate fi conectata cu doua unitati interioare. Unitatile interioare pot fi combinate in oricare dintre variantele disponibile.

multi consola midea

Aport aer proaspat

Perforatia pentru aer proaspat vine la aceste echipamente ca o doatare standard fiind usor de conectat o conducta pentru aspiratia aerului proaspat din exterior conferind beneficiarilor o senzatie de confort si prospetime.

aer proaspat midea

Pompa de condens incorporata

Pompa de condens poate ridica apa rezultata din condens cu pana la 750 mm.

pompa de condens

Accesorii optionale

Sunt disponibile accesorii optionale pentru a iesi in intampinarea diferitelor nevoi ale clientilor sau pentru marirea performantei.

accesorii optionale aer conditionat midea
Documentatie

Fisa tehnica produs

fisa tehnica Unitate Interioara Duct R32

Specificatii tehnice
UNITATE INTERIOARA
ModelMTIU-12FNXD0
Alimentare220-240/50/1
Tip inverter3D DC Inverter
Capacitate racireBTU/h
Capacitate racire kW
Capacitate incalzireBTU/h
Capacitate incalzire kW
SEER
SCOP
Clasa energetica incalzire
Temperatura min. de lucru °C
Volum de aer
Presiune sonora dBA
Putere sonoradBA
Dimensiune neta mm
Dimensiuni ambalaj mm
Greutate neta/bruta kg
Alte produse

Pentru alte produse din gama de produse Aer conditionat Multisplit R32 va rugam sa vizualizati: Midea Unitate Interioara Multisplit Blanc R32, Midea Unitate Externa Multisplit R32, Midea Caseta Compact Multi Inverter R32, Midea Multi-Consola Inverter R32.