fbpx
  • header multi consola midea

Aer Conditionat Multisplit Inverter

Multi-Consola Inverter R32

Aer Conditionat Multisplit cu Tehnologie Inverter Quattro
icon quattro inverter

Inverter Quattro: imbina patru tehnologii avansate pentru o performanta ridicata.

Aparatele de aer conditionat Multisplit Inverter Quattro de la Midea actioneaza la fel de rapid, eficient si echilibrat ca o masina sport.
Compresorul de inalta performanta dezvoltat de Midea, genereaza o energie continua pentru confortul dvs. maxim. La pornire, datorita fregventei ridicate de 65 Hz, genereaza intr-un timp foarte scurt un flux puternic de aer racit / incalzit asigurand un confort instantaneu.
Aparatele de aer conditionat Multisplit Inverter de la Midea pot genera caldura chiar si la o temperatura de minus 32 grade Celsius si pot mentine un aer rece la o temperatura exterioara de 60 grade Celsius.
Modul inteligent de economisire a energiei, iEco, va poate economisi pana la 60% din energia electrica timp de 8 ore, in timpul somnului.
Tehnologia de confort fără trepte GA păstrează camera la o temperatură perfect constantă, fără fluctuații.

2
3
4
aer conditionat Midea Inverter
1

1. Flash Cooling/Heating:

Invertorul Midea utilizează o tehnologie la pornire de înaltă frecvență pentru a genera, intr-un timp foarte scurt, un flux puternic de aer răcit / încălzit asigurand un confort instantaneu.

2

2. GA Stepless Comfort Technology:

Reglarea fregventei compresorului cat si a motoarelor se realizeaza linear, fara trepte, ceea ce permite mentinerea unei temperaturi stabile si constante in incapere. Imbunatatiti nivelul de comfort si economisiti energie.

3

3. iECO/Gear Energi Saving.

Aparatul de aer conditionat , Midea, este echipat cu tehnologia iECO de economisire a energiei prin care va puteti rasfata cu o racorire confortabila reducand totodata semnificativ consumul de energie pe durata celor 8 ore de somn.

In plus, aparatele Midea, va ofera trei optiuni de functionare a puterii – 50%, 75% și 100%, ceea ce va permite sa ajustati nivelul consumului de energie după cum doriți.

4

4. High-Ambient Cooling/Low-Ambient Heating.

Tehnologia Inverter Quattro asigura incalzirea la temperaturi extrem de scazute ( -32°  ) si racirea la temperaturi extrem de ridicate ( 60 ° C).

Prietenos cu mediul
freon r32

Noul freon R32 este mult mai prietenos cu mediul

Noul agent frigorific R32 (difluormetan) are avantaje semnificative.
In primul rand reduce impactul asupra mediului cu peste 65% in comparatie cu un produs cu R-410A. Rezulta ca mediul este mai putin afectat de noul agent frigorific.
In al doilea rand datorita densitatii scazute (aproape 30% mai mica decat cea a lui R-410A) consumul de freon este redus.
In al treilea rand, nivelul scazut de vascozitate duce la o reducere a pierderii de presiune in circuitul de refrigerare, ceea ce contribuie in final la o crestere a eficientei energetice globale a aparatului de aer conditionat Multisplit Inverter de la Midea cu 5%.
In al patrulea rand datorita conductivitatii termice ridicate fata de R-410A, capacitatea de racire a crescut cu 4%.
Si nu in ultimul rand, freonul R32 este usor de reciclat fiind un agent frigorific monocomponent.

Prezentare

Eficienta Energetica

Tehnologia DC inverter de ultima ora de la Midea si tehnologia PFC activa confera aparatelor de aer conditionat Multisplit Inverter avantajul unei functionari mult mai silentioase si mai economice.

Filtre

Tehnologia Fresco de la Midea improspateaza aerul in interiorul camerei si o umple cu parfumul delicat al naturii.

1. Filtru BIO | 2. Filtru Vitamina C | 3. Filtru Cold Catalyst | 4.Filtru Argint Ion | 5. Filtru 3M HAF | 6. Filtru NANO

filtre aer conditionat midea

Design Silentios

Fara a scadea in intensitate fluxul de aer ventilatorul transversal reduce drastic nivelul de zgomot al unitatii interioare.

ventilator aer conditionat Midea
Documentatie

Fisa tehnica produs

fisa tehnica Multi-Consola Inverter

Specificatii tehnice
UNITATE INTERIOARA
ModelMFAU-12FNXD0
Alimentare220-240/50/1
Tip inverter3D DC Inverter
Capacitate racire2.64 kW
Capacitate incalzire2.93 kW
Volum de aer440/370/240
Presiune sonora19 dBA
Dimensiune neta700X210X600 mm
Greutate neta/bruta14.8 kg
Alte produse