fbpx

Aer conditionat Midea Ultimate Comfort R32

  • header ultimate comfort aer conditionat midea

Aer Conditionat Midea

Ultimate Comfort R32

Oferind cea mai confortabila experienta de racire din toate timpurile, aparatul de aer conditionat Midea ULTIMATE COMFORT ofera de asemenea  un design elegant al panoului frontal reusind sa combine tehnologia cu frumusetea liniilor.

In plus, noua serie de aparate de aer conditionat Midea ULTIMATE COMFORT  are un nivel de zgomot de numai 18 Db.

Echipamentul este pre-incarcat cu agent refrigerant R32

Wi-Fi inclus

Controlezi temparatura casei de pe telefonul mobil

Aparatele de aer conditionat Midea Ultimate Comfort au kitul Wi-Fi inclus, care va permite sa controlati temperatura casei de pe telefonul mobil. Puteti seta temperatura dorita, curba de somn cat si sa setati cronometrul saptamanal.

Acum puteti opri cu usurinta sistemul de aer conditionat chiar daca nu sunteti acasa si il puteti porni inainte sa va intoarceti. Iar toate aceste lucruri, le faceti de pe telefonul mobil, indiferent de unde va aflati.

wi-fi
Aer conditionat Midea Ultimate Comfort cu Tehnologie Inverter Quattro
icon quattro inverter

Inverter Quattro: imbina patru tehnologii avansate pentru o performanta ridicata.

Aparatele de aer conditionat Midea Ultimate Comfort Inverter Quattro actioneaza la fel de rapid, eficient si echilibrat ca o masina sport.
Compresorul de inalta performanta dezvoltat de Midea, genereaza o energie continua pentru confortul dvs. maxim. La pornire, datorita fregventei ridicate de 65 Hz, genereaza intr-un timp foarte scurt un flux puternic de aer racit / incalzit asigurand un confort instantaneu.
Aparatele de aer conditionat Midea Ultimate Comfort pot genera caldura chiar si la o temperatura de minus 32 grade Celsius si pot mentine un aer rece la o temperatura exterioara de 60 grade Celsius.
Modul inteligent de economisire a energiei, iEco, va poate economisi pana la 60% din energia electrica timp de 8 ore, in timpul somnului.
Tehnologia de confort fără trepte GA păstrează camera la o temperatură perfect constantă, fără fluctuații.

2
3
4
aer conditionat Midea Inverter
1

1. Flash Cooling/Heating:

Invertorul Midea utilizează o tehnologie la pornire de înaltă frecvență pentru a genera, intr-un timp foarte scurt, un flux puternic de aer răcit / încălzit asigurand un confort instantaneu.

2

2. GA Stepless Comfort Technology:

Reglarea fregventei compresorului cat si a motoarelor se realizeaza linear, fara trepte, ceea ce permite mentinerea unei temperaturi stabile si constante in incapere. Imbunatatiti nivelul de comfort si economisiti energie.

3

3. iECO/Gear Energi Saving.

Aparatul de aer conditionat , Midea, este echipat cu tehnologia iECO de economisire a energiei prin care va puteti rasfata cu o racorire confortabila reducand totodata semnificativ consumul de energie pe durata celor 8 ore de somn.

In plus, aparatele Midea, va ofera trei optiuni de functionare a puterii – 50%, 75% și 100%, ceea ce va permite sa ajustati nivelul consumului de energie după cum doriți.

4

4. High-Ambient Cooling/Low-Ambient Heating.

Tehnologia Inverter Quattro asigura incalzirea la temperaturi extrem de scazute ( -32°  ) si racirea la temperaturi extrem de ridicate ( 60 ° C).

Prietenos cu mediul
freon r32

Noul freon R32 este mult mai prietenos cu mediul

Noul agent frigorific R32 (difluormetan) are avantaje semnificative.
In primul rand reduce impactul asupra mediului cu peste 65% in comparatie cu un produs cu R-410A. Rezulta ca mediul este mai putin afectat de noul agent frigorific.
In al doilea rand datorita densitatii scazute (aproape 30% mai mica decat cea a lui R-410A) consumul de freon este redus.
In al treilea rand, nivelul scazut de vascozitate duce la o reducere a pierderii de presiune in circuitul de refrigerare, ceea ce contribuie in final la o crestere a eficientei energetice globale a aparatului de aer conditionat Midea Ultimate Comfort cu 5%.
In al patrulea rand datorita conductivitatii termice ridicate fata de R-410A, capacitatea de racire a crescut cu 4%.
Si nu in ultimul rand, freonul R32 este usor de reciclat fiind un agent frigorific monocomponent.

Performanta

Racire puternica si rapida

Unghi larg al fluxului de aer

Designul optimizat de iesire al aerului mareste unghiul de curgere, dispersand aerul rece in jurul dumneavoastra pentru a va asigura un confort optim.

unghi larg flow aer

Toata RACOAREA pe care o vrei, o poti avea cat ai clipi*

aer conditionat midea compresor

Aparatele din gama de aer conditionat Midea Ultimate Comfort utilizeaza o tehnologie de pornire exclusiva si de o putere mare, in masura sa genereze un flux puternic de aer rece intr-un timp foarte scurt (pana la 30 secunde) pentru a garanta un confort imediat.

*Datorita tehnologiei performante, aparatul de aer conditionat Midea Ultimate Comfort poate scadea temperatura aerului in primele 30 secunde de la pornire.

aer conditionat midea 30 de secunde

Flux de aer puternic

Designul optimizat al conductelor de aer se integreaza perfect cu viteza ventilatorului, furnizand aer rece intr-un flux perfect racind astfel fiecare colt al incaperii.

Deflectorul coanda

Deflectorul cu efect Coanda trimite catre tavan un flux de aer apoi in mod constant catre podea in jurul camerei evitandu-se astfel un flux constant catre corpul uman.

deflector coanda

Atenuatorul de flux

Atenuatorul de flux cu tehnologie inovatoare a fost proiectat astfel incat prin miile de micro-perforatii circula aerul astfel incat fluxul de aer capata o curgere usoara nesuparatoare.

wind sprayer

Racire la temperaturi inalte

Compresorul cu tehnologie avansata a fost proiectat pentru a furniza un flux de aer confortabil si racoritor chiar daca la exterior temperaturile ajung si la 60 de grade Celsius.

Economie de energie

Un consum redus

iECO: economie garantata pana la 60%

Aparatele din gama de aer conditionat Midea Ultimate Comfort sunt echipate cu o functie speciala iECO, ce permite o economie a energiei electrice de pana la 60% in 8 ore, fata de aparatele de aer conditionat traditionale.

energie salvata aer conditionat midea
functia de control al energiei

Gear: ofera o viteza in plus aparatului tau de aer conditionat

Datorita functiei exclusive GEAR, aparatul de aer conditionat Midea Ultimate Comfort ofera utilizatorului posibilitatea de a gestiona in mod individual puterea furnizata de unitate, alegand unul din cele3 niveluri: 50%, 75% si 100%. In acest mod poti uita de clasicele (si uneori complicatele) setari, concenrandu-te numai pe viteza la cere doresti sa functioneze.

Controlul facturii

Prin intermediul telecomenzii sau aplicatia smartphone puteti monitoriza consumul de energie si puteti stabili cote de consum pentru a va bucura de confort siin acelasi timp sa tineti sub control cheltuielile cu energie electrica.

controlul facturii
Confort

Ultimate Comfort pentru confortul tau

Controlul umiditatii

Tehnologia Smart Sensor de la Midea nu numai ca detecteaza temperatura din interiorul camerei dar si nivelul de umiditate. Puteti utiliza App-ul pentru a configura nivelul de umiditate dorit intre 30% si 90%.

control umiditatii
fara zgomot

Functionare silentioasa

Echipamentul de aer conditionat Midea Ultimate Comfort functioneaza la un nivel de zgomot de numai 18db ceea ce va permite o odihna netulburata. Singurul zgomot este cel al aerului rece circuland prin incapere.

Controlul total al vitezei ventilatorului 1%-100%

Prin intermediul telecomenzii sau aplicatia smartphone puteti ajusta viteza ventilatorului intre 1% -100%, bucurandu-va de o experienta a racorii deosebita prin acest control al vitezei fluxului de aer.

control fara alti pasi
Sanatate

Filtru unic, protectie dubla

Sistem dublu de purificare

Protectie 1

Filtrul ANTI PRAF capteaza si inlatura particulele de praf si praful transportat de aer.

Protectie 2

Filtrul CATALIZATOR elimina formaldehida si alti compusi organici volatili (VOC), pe langa faptul ca filtreaza gazele nocive si mirosurile neplacute.

filtru protectie dubla
Durabilitate

Cuvant de ordine: Fiabilitate

Unitate exterioara ergonomica

Unitatile externe ale aparatelor de aer conditionat Midea Ultimate Comfort sunt realizate cu un design inovativ in forma de diamant, fara colturi ascutite si fara suruburi la vedere langa panoul frontal. Grilajul de aerisire, fiind inspirat de surubul lui Athimede, contine un ventilator cu un concept nou care reduce la minim zgomotele produse.

Nervurile in forma de T de pe panoul superior permit obtinerea unei mai mari rezisyente si stabilitate.

aer conditionat midea unitate exterioara mare
simbol diamond ext
Documentatie

Fisa tehnica produs

fisa tehnica Midea Ultimate Comfort R32

Specificatii tehnice
UNITATE INTERIOARA
ModelMT-09N8D6/MBT-09N8D6
Alimentare220-240/50/1
Tip inverterDC Inverter
Capacitate racire9000 BTU/h
Capacitate racire2.6 kW
Capacitate incalzire10000 BTU/h
Capacitate incalzire3 kW
SEER8.2
SCOP4.6
Clasa energetica incalzireA++ / A++
Temperatura min. de lucru-15 °C
Volum de aer500/370/240
Presiune sonora39.5/30/21/19.5 dBA
Putere sonora55 dBA
Dimensiune neta886x188x315 mm
Dimensiuni ambalaj985x300x385 mm
Greutate neta/bruta10.3/13.3 kg
UNITATE EXTERIOARA
Dimensiune neta800x333x554 mm
Dimensiuni ambalaj920x390x615 mm
Greutate neta/bruta29.1/31.6 kg
Dimensiuni teava gaz6.35 mm
Dimensiuni teava lichid9.52 mm
RefrigerantR32
UNITATE INTERIOARA
ModelMT-12N8D6/MBT-12N8D6
Alimentare220-240/50/1
Tip inverterDC Inverter
Capacitate racire12000 BTU/h
Capacitate racire3.5 kW
Capacitate incalzire13000 BTU/h
Capacitate incalzire3.86 kW
SEER7.4
SCOP4.6
Clasa energetica incalzireA++ / A++
Temperatura min. de lucru-15 °C
Volum de aer550/480/420
Presiune sonora40.5/31/21.5/21.5 dBA
Putere sonora55 dBA
Dimensiune neta886x188x315 mm
Dimensiuni ambalaj985x300x385 mm
Greutate neta/bruta10.3/13.3 kg
UNITATE EXTERIOARA
Dimensiune neta800x333x554 mm
Dimensiuni ambalaj920x390x615 mm
Greutate neta/bruta29.1/31.7 kg
Dimensiuni teava gaz6.35 mm
Dimensiuni teava lichid9.52 mm
RefrigerantR32
Alte produse

Pentru alte produse din gama de produse Aer conditionat Rezidential R32 va rugam sa vizualizati: Midea Prime R32, Midea Blanc R32, Midea Mission II R32.